onsdag 18 april 2012

Därför är ensam är stark

När människan är i obalans, kan den ibland överföra sin ilska på en person, kanske vän eller partner, för att få ur sin frustration. Har du otur träffar du en denna ostabila människa och kan bli chockad, besviken och ledsen när du helt plötsligt får en utskällning eller annat otrevligt bemötande av denne.
Problemet ligger egentligen hos personen som gör detta påhopp, som inte kan hantera sin situation och med ilska slänger över lite av den energin till någon mottaglig och känslig person (s.k. HSP).

Du, den känsliga personen får ta detta och mår antagligen dåligt av det.

STOP: Du känner om situationen i fråga har en bakomliggande, riktig orsak eller bara är en slags undanflykt. Du vill inte ha sådana människor omkring dig, som för över sina problem på dig, ellerhur?

När människor snackar skit, komplicerar saker, skyller ifrån sig, blir arga för onödiga saker, då bildas en himla massa dåliga energier och istället för att vara starka och glada tillsammans bildas ett nystan av knutar och ingen mår särskilt bra av det. Om man håller sig borta från detta, bara har människor man litar på, älskar och som gör dig glad då har du en stark energi.
Men, omges du av mycket människor som trycker ner dig, suger ur dig energi eller skapar dålig stämning så är det absolut bättre att klara dig själv.

Ensam är stark, eftersom du bygger upp din egen självkänsla så att du inte blir beroende av andra, du känner dig trygg, samlar energi och inte påverkas för mycket av andra.
L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar