onsdag 3 augusti 2011

Viktigaste saken någonsin för din hälsa!

Hur "nyttig" man än är; hur många hälsotidningar man läser, hur många utbildningar man har, hur mycket man än tränar, hur mycket "bra" mat man äter, så finns det bara och kommer alltid vara avgörande - att du själv gör det som känns bäst för din kropp.

Ingen kommer någonsin kunna säga åt dig hur du ska leva för att du ska må bra till 100%.

Det låter kanske hopplöst, tråkigt och klyschigt. Men faktum är, att det bästa du kan ge din kropp är kärlek. För att vara hälsosam och leva ett långt och friskt liv så krävs din vilja för att lyckas.

Och med det sagt, för att leva hälsosamt innebär det inte att du måste vara raw food entusiast eller LCHF gudinna! Tvärtom, att du utan någon som helst titel på det hela, gör det som du mår bra av, punkt slut.
Sen får du själv avgöra vad som känns bäst, du vet nog innerst inne vad som är "rätt" och "fel" och du vet också vilket pris du betalar för det.

Vi näringsterapeuter och andra som jobbar inom kost och hälsobranschen, vi kan vägleda dig och ge dig inspiration, vägledning och tips på hur du tar hand om dig med hjälp av kost och motion.
Men vi kan inte styra ditt emotionella, privata och yrkes liv.

Det viktiga är inte att bara att vara "hälsosam", det viktiga är att njuta av livet - och njuta fullt ut med hjälp av den fantastiska kvalitén som naturen kan ge oss i form av dess energi, mat och örter! Samt att ge kärlek till din kropp och själ. Det som hjälper en annan att må bra kan vara det som får dig att bli sjuk, och tvärtom. Så testa gärna olika dieter(men kom ihåg att resultat känns först i genomsnitt efter månader när det gäller diet, så ge tid),  känn efter själv och blir du osäker på något, så fråga! :)

Njut! Livet är NU.

/ L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar