onsdag 27 juli 2011

bodytalk

jag är så tacksam, att jag för varje dag som går kan förstå mitt kropps språk mer och mer. Inte bara lär jag mig om min egen kropp utan också hur jag kan hjälpa andra, genom att förstå mer och mer hur det hänger ihop. Den är fantastisk! Hur den samarbetar och utrycker sig för att vi ska må bra, så hemskt att många ignorerar dess otroligt tydliga vilja.

Det är underbart hur våran kropp ständigt kommunicerar med oss, ger oss tecken, budskap och signaler på vad som händer. Genom att visa tecken på naglar, tunga, mun, ögon och övrig hud kan man utlösa massor.

Inte nog med att den ger signaler hur den mår och vad som behöver stödjas, den har till och med gett oss punkter som vi kan trycka på för att hjälpa våra inre organ. Så enkelt, istället för att behöva massera själva organet som kan vara ganska svårt när det gäller ex. lever, körtlar m.m.

Hade jag varit en vanlig Svensson idag, hade jag nog inte fattat ens om något dyker upp i ögat, eller tungan.. utan kanske bara kliat, kollat snett eller inte ens märkt något eller brytt mig.
Idag kan jag istället ta emot informationen, tolka den till vad (förhoppningsvis) som händer och genom det välja ut örter, mat, kosttillskott eller kanske ge massage på punkter för att lyssna och hjälpa kroppen.

Ibland går det på en timme, ibland tar det månader.
Hur som, känner jag mig mer hel och ett och jag är glad att jag och min kropp förstår varandra.


Härliga drömmar,
L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar