söndag 19 juni 2011

Livet är en skola

Vi kommer vara med om jobbiga situationer, vi kommer göra "fel" ibland, vi kommer få kritik och känna bekymmer eller skuld men allt har en mening. Allt är som en enda stor utbildning, och med det vi är med om kommer också ge lärdom och erfarenhet.
Om andra människor får ta "skulden" för dessa då?
Ja, förmodligen är denne med på samma cykel med i en annan "utbildning", från en annan synvinkel.
Personen kanske behövde just det för att tänja på sina gränser, inte ta så allvarligt på vissa grejer eller för annan lärdom. Allt är lärdom, och allt ger kunskap.

Lev här och nu, var uppmärksam på vad som händer, men haka inte upp dig på det utan ta lärdom av det och gå vidare istället.


När det känns riktigt jobbigt, när du känner skuld för något kanske som egentligen var väl menat men som blev tokigt, se det från ovan. Varför blev det så här?
Är detta typiskt mig? Vad vill detta säga? Kan jag lära mig något utav det? Skadar det någon på riktigt eller är det reaktionen/negativa enorgierna som får mig att känna obehag? Kommer det ordna sig?

Förmodligen har du svarat Ja på många utav dessa och kan därför andas, slappna av och gå in i din medvetenhet.Allting blir bra, allting ÄR bra - här och nu.
Och efter dina erfarenheter / upplevelser kan det bara bli ännu bättre!Var inte så hård mot dig själv, du är BÄST.

/ L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar