måndag 13 juni 2011

Känn efter, alltid ;)

Allt har en positiv och en negativ sida, alla händelser och alla ting.
Det finns en motpol, balans i allt som existerar.

Ibland sker saker som kan kännas precis som en dröm, nya möjligheter, erbjudanden, idéer, jobb etc. Allt kan vara som gjort för att dyka in i frestelsen och hoppa på tåget direkt utan att känna efter.

Dock så måste man tänka på att det ska kännas bra i magen på riktigt. Allt man tackar Ja till, kommer också ge andra saker "på köpet", och dessa saker kan vara oönskade, obra och kanske helt omöjliga. Men inget av detta vet man säkert förrän man tackat Ja och utfört vad det nu är. Det enda som man kan lita på innan man tar ett beslut är magkänslan och energierna och hur det passar med situationen.
Fick du lov att planera om något?
Blir det stressigt?
Kommer du ha tiden?
Kommer du ha pengarna?
Vill du komma människorna/personen/företaget närmare?

För att kunna ta ett beslut utifrån vad som är rätt för just Dig, krävs det att du är inkännande och medveten om Livet. Du behöver inte tänka på att tänka hur och om du är det. Utan bara känn, det kommer kännas bra i magen när rätt beslut tas.

Jag gjorde nyligen ett väldigt bra beslut, som i många öron kan låta som att gå miste om en stor grej. Men när jag tog det beslutet kändes allt så himla bra, jag missade att lyssna till en början för detta erbjudande var något väldigt stort och lockande erbjudande.. Men det krockade med annat mycket viktigare, och sedan efter några dagar kände jag hur det blev som en tyngd och att det inte kändes sådär "wow" längre. 
Jag kom sedan på att den ena saken skulle ge eventuella komplikationer om "oskrivna löften" inför framtiden, och ett steg närmare energier som jag ej vill komma närmare.

Ville bara säga det, att också ni ska tänka efter en gång extra när ni tar beslut.

/ L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar